ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναζητούν αντίδραση και προσωπικό εγωισμό κόντρα στην ΑΕΚ

Είναι άλλη μία στιγμή μέσα στην χρονιά που ο Άρης πρέπει να αντιδράσει μέσα στο παρκέ, να δείξει ότι έχει σφυγμό, μετά την πολύ άσχημη εικόνα που παρουσίασε μέσα στην Ποντγκόριτσα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνει στο ΟΑΚΑ για να πετύχει τον στόχο του.

Η αντίδραση θα έρθει μόνο αν παίξει σαν… Άρης, σαν την ομάδα εκείνη που έχει αρχές και πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία μέσα στο παρκέ, με παίκτες που λειτουργούν εξαιρετικά στον αμυντικό τομέα και “ματώνουν” τον αντίπαλο για τους βάλει καλάθι, με παίκτες που βουτούν για κάθε διεκδικίσιμη μπάλα, με παίκτες που έχουν το μυαλό τους μέσα στο γήπεδο και ακολουθούν πιστά το πλάνο.

Είναι πράγματα που απουσίασαν στην Ποντγκόριτσα και μαζί με την μεγάλη αστοχία των Γουάιτ και Μακ Νιλ (1/25 σουτ) δημιούργησαν την πολύ άσχημη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο με την Μπούντουτσνοστ.

Η αντίδραση του Άρη για εκείνο το χρονικό διάστημα έχει αρχίσει ήδη, από το τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά σήμερα θα πρέπει να συνεχιστεί με ακόμα καλύτερο τρόπο απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν έχει περισσότερες λύσεις, αλλά είναι μια ομάδα ευάλωτη αμυντικά που έχει καινούριο πλέι μέικερ με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την ομοιογένειά της.

To Top