Ανακατατάξεις σε Α2, Β’ – Γ’ Εθνική και ΕΚΑΣΘ λόγω… απόσυρσης των Τρικάλων!

Τα Τρίκαλα και επίσημα πλέον αποσύρθηκαν από την Α2 του μπάσκετ, γεγονός που προκαλεί ανακατατάξεις σε όλες τις εθνικές κατηγορίες αλλά και στην ΕΚΑΣΘ!

Ο Βαγγέλης Φρύδας απέστειλε χθες στην ΕΟΚ έγγραφο με το οποίο και γνωστοποίησε στην ομοσπονδία την αδυναμία καθόδου της ομάδας στην Α2. Έτσι έλυσε τα χέρια της ΕΟΚ που δεν μπορούσε να προχωρήσει τυπικά στην αποβολή της ομάδας βάσει κανονισμών, παρά μόνο 24 ώρες πριν το τζάμπολ και έτσι το Πευκοχώρι θα πάρει την θέση της ομάδας στην Α2.

Αυτή η άνοδος της ομάδας της Χαλκιδικής θα λειτουργήσει, φυσικά, ως διελκυστίνδα μέχρι τις τοπικές κατηγορίες. Τη θέση της Ευρώπης στη Β’ Εθνική θα πάρει πιθανόν η ΧΑΝΘ ή ο Πολύγυρος που προηγείται αλλά δεν είναι βέβαιο αν θέλει να αγωνιστεί και της θέση της Αδελφότητας ή του Πολύγυρου στη Γ Εθνική θα πάρει η Μακαμπή Θεσσαλονίκης!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, τη θέση του καταλαμβάνει το Σωματείο ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ.

Λόγω της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών του Σωματείου ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ, μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο παραπάνω πρωτάθλημα, ο αγώνας ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ- ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ της 1ης αγωνιστικής της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ».

To Top