ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποχώρησε ο Βέλεθ, αγωνία για Πανιώνιο, με ίωση ο Παυλίδης

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Μπάμπης Παυλίδης λόγω ίωσης, ενώ ο Φραν Βέλεθ αποχώρησε στο τέλος λόγω ενοχλήσεων και υπάρχει αγωνία για την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (06/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Λευτέρης Ιντζόγλου, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Νικολά Ντιγκινί, που ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα, προπονήθηκαν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Χαμζά Γιουνές, που απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης, λόγω ίωσης. Ο Μπρούνο Γκάμα συμμετείχε και σήμερα στο ομαδικό προπονητικό πρόγραμμα με προφυλάξεις.

Στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας προστέθηκε σήμερα το όνομα του Μπάμπη Παυλίδη, λόγω ίωσης, ενώ ο Φραν Βέλεθ αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

To Top