ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακατεύει και πάλι την…. τράπουλα ο Πάρντιου ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Ο απαιτητικός Ιανουάριος βάσει αγώνων αναγκάζει τον Άλαν Πάρντιου να ανακατέψει και πάλι την 11άδα ενόψει Αστέρα Τρίπολης και να προβεί σε αλλαγές. Φυσικά στόχος είναι η επιστροφή του Άρη στις νίκες μετά την ήττα στην Τούμπα λόγω κακής εμφάνισης και διαιτησίας.

Για το λόγο αυτό ο Βρετανός προπονητής των κιτρινόμαυρων φαίνεται να έχει στο μυαλό του διάφορα πιθανά σενάρια για το αρχικό σχήμα στο ματς της Κυριακής απέναντι στους Αρκάδες.

Ο πρώτος που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Μάνου Γκαρθία με έναν εκ των Ιτούρμπε ή Ματέο Γκαρσία οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη κόντρα στον ΠΑΟΚ να μένουν στον πάγκο.

Από τη στιγμή που ο Πάλμα δύσκολα προλαβαίνει, το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες είναι να πάει ο Γκαρσία στον πλάγιο διάδρομο και να παίξει ο Μάνου με τον Νταρίντα και τον Ετέμπο στον άξονα.

Η δεύτερη αλλαγή που φαντάζει προσιτή είναι με τον Μαζικού να διεκδικεί την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα αντί του Πίρσμαν που προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετός στην Τούμπα.

Στις υπόλοιπες θέσεις πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, ενώ θυμίζουμε πως μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του 2-1 της Βοιωτίας.

To Top