ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατριχίλα! Το βίντεο για την πορεία της 1ης Φεβρουαρίου με σύνθημα “Γινόμαστε ένα για τον Άλκη” (video)

Με τα λόγια του Γιώργου Ποταμίτη: “Και λέει ετούτη τη φορά, αντί να άλλαζε ο χρόνος να άλλαζε ο κόσμος” η Δομή 1ης Φεβρουαρίου “Εις το Όνομα του Άλκη” καλεί όλους τους φιλάθλους των ομάδων στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου με σημείο εκκίνησης τον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη.

Το βίντεο της παρουσίασης είναι ανατριχιαστικό όπως και τα λόγια Ελλήνων και ξένων αθλητών από το χώρο του αθλητισμού, κυρίως από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Το σύνθημα είναι ένα “Γινόμαστε ένα για τον Άλκη”.

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα η η Δομή 1ης Φεβρουαρίου “Εις το Όνομα του Άλκη” αναφέρει πως “θα προσπαθήσει να φυτέψει σπόρους για να συμβεί αυτό και σας ευχαριστούμε που στέκεστε πλάι μας, δίνοντας μας δύναμη και ελπίδα ότι μπορεί να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.

Σε συνέχεια της συνέντευξης τύπου στις 13/12 και του teaser video για τη προώθηση της πολύχρωμης, σιωπηρής πορείας της 1ης Φεβρουαρίου 2023 στις 19.00, με χαρά σας παρουσιάζουμε το πλήρες video με τη συμμετοχή των διακεκριμένων αθλητών”.

To Top