ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακατεύει την “τράπουλα”, με αλλαγές η ενδεκάδα του Άρη – Oι σκέψεις του Μάντζιου

Αλλαγές αναμένονται λόγω τραυματισμών και κόπωσης, γρίφος η ενδεκάδα από τον Άκη Μάντζιο ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, παιχνίδι που διαμορφώνεται με ειδικές συνθήκες.

Είναι φανερό ότι ο Άρης θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια οι τραυματίες και η κόπωση διαμορφώνει ανάλογα την κατάσταση. Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι πολύ πιθανό αν δούμε τον προπονητή του Άρη να ανακατεύει την “τράπουλα” και να φρεσκάρει με αλλαγές την ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντένις, απόντος του Κουέστα. Είναι πιθανό να δούμε μια αλλαγή στην άμυνα, μια και θα μετρηθεί και πόσο καταπονημένος θα είναι ο Φαμπιάνο για το κέντρο της άμυνας, με τους υπόλοιπους τρεις “σίγουρους”: Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Γκάνεα.

Στον χώρο του κέντρου υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι ο Ματίγια. Ο Ισπανός χαφ τα πήγε καλά στο διάστημα, που αγωνίστηκε στο ντέρμπι και είναι από τους υποψήφιους να ξεκινήσουν κόντρα στους Κρητικούς, προκειμένου να αποκτήσει καλύτερο ρυθμό, προσθέτοντας χρόνο συμμετοχής, αλλά και να ξεκουράσει έναν εκ των Τζέγκο ή Σάσα, με πρώτο υποψήφιο τον Αυστραλό.

Ο άλλος ποδοσφαιριστής, που διεκδικεί είσοδο στην 11άδα είναι ο Μπρούνο Γκάμα. Είναι στις σκέψεις του τεχνικού τιμ να ξεκουράσει έναν εκ των Μαντσίνι ή Γκαρσία και ο Πορτογάλος λογικά θα πάρει θέση βασικού.

Στις υπόλοιπες θέσεις Καμαρά, Εντιαγέ αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

 

To Top