ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τέρμα το… γκάζι και στο κύπελλο ο Άρης! Με πίστη και αποφασιστικότητα κόντρα στον ΟΦΗ (17:00-PRESSARIS LIVE)

Με τέρμα το… γκάζι και στο κύπελλο ο Άρης! Με πίστη και αποφασιστικότητα κόντρα στον ΟΦΗ (17:00-PRESSARIS LIVE)! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έρχεται με τη… φόρα από την γενναία νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον ΟΦΗ στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας (η ρεβάνς 21-22-23 Δεκεμβρίου).

Χωρίς τον τιμωρημένο Μπερτόγλιο, ο οποίος εκτίει το τρίτο και τελευταίο ματς της τιμωρίας του και τον Χουλιάν Κουέστα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, οι κιτρινόμαυροι έχουν σήμερα μια και μοναδική αποστολή: την νίκη προκειμένου να βάλει τις… βάσεις για την πρόκριση. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στην ιστορία, ο Άρης γνωρίζει ότι το κύπελλο κάθε χρόνο είναι ένας από τους βασικούς στόχους και δείχνει έτοιμος να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα.

Η αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Την ίδια ώρα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΟΦΗ και ο Πασαλίδης τέθηκε νοκ άουτ λόγω ίωσης. Επίσης ο Νίκος Νιόπλιας άφησε εκτός αποστολής τους Επασί και Φαν Ντάινεν για λόγους ροτέισον, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Ντουρμισάι, Νέιρα και Ουές.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ναμπί, Γκαγιέγος, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Αποστολάκης, Λάμπρου, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Καστάνιος.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)
4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Τάπατζας (Θράκης).

Να σημειώσουμε ότι στον θεσμό του κυπέλλου μετράει το μπόνους στο εκτός έδρας γκολ.

To Top