ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακατεύει την “τράπουλα” ο Αναστόπουλος: Τι σκέφτεται για Καράμπελα και Τζανακάκη

Δεδομένη η επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο, αξιοποιώντας το για χρήσιμες δοκιμές, μέχρι την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στον Αιγινιακό για το Κύπελλο.

Ο “Αναστό” θέλει να αποτυπώσει στο χορτάρι του Νέου Ρυσίου, κάθε σκέψη του αναφορικά με το συγκεκριμένο ματς, πριν κατασταλάξει στους πρώτους έντεκα της φετινής σεζόν.

Ήδη, χθες, φρόντισε να δείξει κάποιες πρώτες σκέψεις του, όσον αφορά την αμυντική γραμμή, εκεί όπου αναμένεται να προχωρήσει σε “αλχημείες”, παρότι έχει εναλλακτικές επιλογές στη διάθεσή του.

Την θέση του απόντος, Νίκου Τσουμάνη, στο αριστερό άκρο της άμυνας δεν αναμένεται να πάρει ο έτερος αριστεροπόδαρος μπακ, Νίκος Καράμπελας, αλλά ο Μανώλης Τζανακάκης. Επί της ουσίας, είναι μία πρώτη σκέψη του 58χρονου κόουτς και όχι μία ήδη ειλημμένη απόφαση.

Κι αυτό γιατί, αναλογιζόμενος ότι Ραούλ Μπράβο και Ματζίντ Μπουγκέρα δεν είναι 100% έτοιμοι, δεν αποκλείεται να διατηρήσει τον Νίκο Καράμπελα στα στόπερ, όπως τον χρησιμοποίησε στο φιλικό με τον Πανθρακικό, στο πλευρό του Χρήστου Ιντζίδη.

Άλλωστε, ο 31χρονος αμυντικός είχε πολύ καλή παρουσία στη συγκεκριμένη θέση, με την οποία έχει εξοικειωθεί και στο παρελθόν.

To Top