ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσαν μεταγραφές Τρίκαλα, Βέροια και Παναιγιάλειος

Ανακοίνωσαν μεταγραφές Τρίκαλα, Βέροια και Παναιγιάλειος.

Αναλυτικά:

* Στην πραγματοποίηση δύο ακόμα μεταγραφών προχώρησαν, τα Τρίκαλα που ανακοίνωσαν το Σάββατο (29/7), την απόκτηση των Άγγελου Ζήση και Άρη Παρθένη αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Άγγελου Ζήση και την προώθηση του Άρη Παρθένη στην αντρική ομάδα.

Ο Ζήσης (24/2/1998) είναι αμυντικός αγωνιζόταν στην Τζένοα, τον Αστέρα Τρίπολης και τη Δήμητρα/Απόλλων

Ο Παρθένης είναι επιθετικός, αγωνιζόταν στην κ19 του ΑΟΤ και έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.»

* Την απόκτηση του Γιάννη Μπαστιάνου με την μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης, ανακοίνωσε και επίσημα το Σάββατο (29/7), η διοίκηση της Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Μπαστιάνου. Ο νεαρός πλάγιος επιθετικός (γεννήθηκε στις 29/04/1998) παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης για ένα χρόνο.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα τoυ Αστέρα Τρίπολης (6 συμμετοχές), ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.»

* Την απόκτηση του Δημήτρη Τσερκέζου ανακοίνωσε, και επίσημα το Σάββατο (29/7), η διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσερκέζο. Ο 30χρονος (γεν. 1/12/1987) δεξιός μπακ βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.
Ο Δραμινός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Πανθρακικό, Καστοριά, Ιωνικό, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλή και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με τα χρώματα του Κισσαμικού, όπου συνεργάστηκε με τον σημερινό προπονητή μας Σπύρο Μπαξεβάνο.»

Αμέσως μετά την υπογραφή τού συμβολαίου του ο «μελανόλευκος» πλέον ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

To Top