Ανακοίνωσε Αλί Γκαζάλ και Μούζεκ η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αιγύπτιου μεσοαμυντικού Αλί Γκαζάλ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Aly Ahmed ALY MOHAMED (Aly Ghazal).

Ο Aly Ghazal είναι από την Τετάρτη στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Aly Ghazal είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αιγύπτου, της Πορτογαλίας, της Κίνας και του Καναδά. Τελευταία του ομάδα ήταν η CD Feirense της Πορτογαλίας».

Παίκτης της ΑΕΛ και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Ματέο Μούζεκ. Ο Κροάτης αριστερός μπακ βρίσκεται από χθες στην πόλη και αφού πέρασε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, υπέγραψε με τους «βυσσινί» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή Mateo Muzek.
Ο Mateo Muzek είναι από χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 2,5 ετών.
Ο Mateo Muzek είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,83, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας U21 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σκωτίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και φυσικά της Κροατίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Sheriff Tiraspol της Μολδαβίας.
To Top