ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι εμφανίσεις της Αυτοκρατορίας στην μπουτίκ του Άρη! (photos)

Οι εμφανίσεις της Αυτοκρατορίας στην μπουτίκ του Άρη!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Α.Σ. και ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνάπτουν μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει διάθεση προϊόντων του Ερασιτέχνη από την ARIS BC Boutique «The Legend Store».

Τα «εγκαίνια» της συνεργασίας αυτής δε θα μπορούσαν να είναι πιο εντυπωσιακά και ιστορικά. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ με τη Λάρισα (Σάββατο 18/1, 15:45), από την μπουτίκ της ΚΑΕ θα διατίθενται οι εμφανίσεις της ομάδας που έχτισε την Αυτοκρατορία του ελληνικού μπάσκετ!

Οι φανέλες και τα σορτάκια της «χρυσής» ομάδας του ΑΡΗ, η οποία υπό την σκέπη του Α.Σ. έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία όχι μόνο του συλλόγου, αλλά γενικότερα του ελληνικού μπάσκετ, τίθενται προς διάθεση στους φιλάθλους μας, οι οποίοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να κοσμήσουν τη συλλογή τους με τις ιστορικές αυτές εμφανίσεις, που φέρουν την υπογραφή της εταιρίας Crossover.

Οι εμφανίσεις της Αυτοκρατορίας θα διατίθενται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από την ARIS BC Boutique «The Legend Store» από τις 12:00 έως τις 20:00, όπως και από το e-shop της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. (https://www.arisbc.gr/el/katastima.html#sort=position&sortdir=desc).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μπουτίκ της ΚΑΕ στο τηλέφωνο 2310 275464.

To Top