Ανακοίνωσε βασικό χορηγό η γυναικεία ομάδα (photo)

Τον βασικό της χορηγό ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη μέσω του Ερασιτέχνη.

Η εταιρεία θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν έκανε… ντεμπούτο στον νικηφόρο αγώνα της Κυριακή απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, της εταιρείας Νexus FACILITY  με το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, η εταιρία, θα προβάλλεται, στην μπροστινή φανέλα του τμήματος, για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και χορηγό ονόματος. Έτσι το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας θα λέγεται ΑΡΗΣ Nexus για την ίδια χρονική περίοδο.

Η Nexus είναι μια σύγχρονη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους τομείς φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της, σε συνδυασμό με την σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης έχουν οδηγήσει τη Nexus στην κορυφή και την έχουν καταστήσει ένα αξιόπιστο συνεργάτη στους τομείς των υπηρεσιών που προσφέρει.

Με στρατηγικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και τη δημιουργία ειλικρινών σχέσεων, που προάγουν την εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο όφελος η εταιρία αναλαμβάνει συμβάσεις διαχείρισης, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών ,, διασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας κόστους.

Θεσσαλονίκη, Ποσειδώνος 87, 55535 Πυλαία

Τ. 2310 365 436 | F. 2310 365437 E. [email protected]

Αθήνα, Αριστοφάνους 8, 12134 Περιστέρι,

Τ. 210 5720259 | F. 210 5720258».

To Top