Ανακοίνωσε Γεωργιανό αριστερό μπακ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Μάνου με τη μορφή δανεικού από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε τον Λάσα Σεργκελασβίλι, για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 27χρονος (έχει γενέθλια σήμερα) ποδοσφαιριστής πέρασε από εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης και αφού άναψε το «πράσινο φως» το ιατρικό τιμ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες.

Πρόκειται για Γεωργιανό παίκτη, που μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, αλλά αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ. Ήταν ελεύθερος από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη FK Rigas (ομάδα πρώτης κατηγορίας της Λετονίας), στην οποία είναι εκτελεί χρέη εκτελεστικού διευθυντή ο παλαίμαχος φορ, Μάρις Βερπακόφσκις.

Τη σεζόν που πέρασε για τη Virsliga (πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Λετονίας), στην οποία τερμάτισε τρίτη η ομάδα του, έκανε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σημείωσε δύο γκολ, ενώ πέτυχε άλλα τόσα στο Κύπελλο σε δύο μόλις παρουσίες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε τρεις συλλόγους της πατρίδας του. Στην Τορπέντο Κουταΐσι, στην Ντιναμό Τιφλίδας και στην Σαμτρέντια. Επιπλέον, μετράει τρεις παρουσίες με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της εθνικής Γεωργίας.

To Top