Ανακοίνωσε Γιάννου ο ΟΦΗ, ανανέωσε με Σβάρνα η ΑΕΚ

Την απόκτηση του Απόστολου ΓΙάννου, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας τα δύο προηγούμενα χρόνια και την περασμένη σεζόν έκανε 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Απόστολου Γιάννου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας, ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο 30χρονος επιθετικός, γεννημένος στην Νάουσα στις 25 Ιανουαρίου 1990, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Oakleigh Cannons της Αυστραλίας, ενώ το 2007 ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Πόντου, παίζοντας σε 30 αγώνες και πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2009 αποκτήθηκε από τον ΑΟ Καβάλα, ομάδα με την οποία είχε συνολικά 16 συμμετοχές και 1 γκολ».

  • Στην ΑΕΚ ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Στράτου Σβάρνα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Στράτου Σβάρνα. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Στράτος Σβάρνας αποκτήθηκε από την ΑΕΚ σε ηλικία 17 ετών από τον ΑΟ Τριγλία Ραφήνας, την άνοιξη του 2014. Το 2016 παραχωρήθηκε στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις τα επόμενα δύο χρόνια, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του 2018.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 47 παιχνίδια έως σήμερα, έχοντας σκοράρει δύο φορές. Παράλληλα, μέσω των εμφανίσεων του με την Ένωση κέρδισε την κλήση του στην Εθνική Ανδρών, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις αρχές του μήνας (3 Σεπτεμβρίου), στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σλοβενία».

To Top