ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλάτενμπεργκ: “Άκυρο το γκολ του Βόλου”, η ΕΠΟ μετέφρασε το… αντίθετο! (video)

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ προχώρησε στην ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League και μεταξύ αυτών του γκολ του Βόλου που σωστά ακυρώθηκε στο ματς με τον Άρη.

Σε αυτή τη φάση ο Κλάτενμπεργκ αναφέρει πως «πριν γίνει η σέντρα η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του άουτ και το γκολ δεν πρέπει να μετρήσει», δικαιώνοντας την απόφαση του διαιτητή. Ωστόσο, στο βίντεο της μετάφρασης της ΕΠΟ σημειώνεται πως το γκολ «πρέπει να μετρήσει», με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να κάνουν ένα προφανέστατο, για όσους γνωρίζουν αγγλικά, λάθος!

Ακόμα, για το μαρκάρισμα του Ντάτκοβιτς σε παίκτη του Βόλου μέσα στην περιοχή ο Κλάτενμπεργκ τονίζει πως είναι υποκειμενική απόφαση, άρα και στην κρίση του διαιτητή, ο οποίος με τη βοήθεια του VAR αποφάσισε πως «η πτώση του παίκτη του Βόλου δεν ήταν αποτέλεσμα αυτής της επαφής».

Χαρακτηριστικά στο βίντεο ακούγεται ο VAR να αναφέρει: «Δεν υπάρχει τίποτα  ίσα που τον ακουμπάει, ξεκάθαρα αμελητέα επαφή», με τον Κλάτενμπεργκ να προσθέτει πως πρέπει και ο διαιτητής να βλέπει αυτές τις φάσεις και πως η απόφαση της ΚΕΔ συνιστά πέναλτι.

Δείτε το βίντεο από τις φάσεις αυτές μετά το 12.25:

 

To Top