ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσε ΜακΝίλ Μπάμπεργκ!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζερέλ ΜακΝίλ ανακοίνωσε η Μπάμπεργκ, με τον πρώην γκαρντ του Άρη να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζερέλ ΜακΝίλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πέρυσι, ο 29χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στον Άρη, με τον οποίο στην Α1 είχε κατά μέσο όρο 14,1 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ, ενώ στο Eurocup αντίστοιχα είχε 14,4 πόντους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ, καθώς είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα και θέλω να δώσω ό,τι μπορώ στην ομάδα. Φυσικά και στόχος είναι το καλύτερο, αλλά για μένα είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος να βοηθήσω το συντομότερο δυνατό», ήταν τα λόγια του ΜακΝίλ στην ιστοσελίδα της Μπάμπεργκ.

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Τρινκιέρι είπε: «Κανείς δεν ήξερε τις θα μας έφερνε αυτή η σεζόν. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τους παίκτες μας υγιείς και φρέσκους. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να αποκτήσουμε άλλον έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Δεν ξέρω πότε θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει, καθώς δεν αγωνιζόταν κάπου μέχρι πρότινος. Αλλά, αν είναι υγιής τότε σίγουρα μας βοηθήσει».

To Top