ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ήττα για τις νεάνιδες στο φινάλε του 2016!

Ήττα για τις νεάνιδες του Άρη με 3-0 από το παιδικό τμήμα της ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Enjoy the game, εγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ΕΠΣΜ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κίτρινες ξεκίνησαν αρκετά καλά και δεν άφησαν χώρο στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει κάποια φάση!

Στην συνέχεια όμως, από μία άτυχη στιγμή οι νεάνιδες του ΑΡΗ μετά από μία ανύποπτη φάση δέχτηκαν γκολ στο 9′ της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να πιέσουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν το κατάφεραν και το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-0.

Στο 35′ της αναμέτρησης οι παίκτριες του Άρη απείλησαν τον αντίπαλο με την Πηνελόπη Αναστασιάδου, η οποία σε καλή θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Τέλος, σε μία ανύποπτη φάση στο 45′ της αναμέτρησης οι νεάνιδες του ΑΡΗ δέχτηκαν και τρίτο τέρμα, με το σκορ να γίνεται 3-0,όπου ήταν το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας της ΧΑΝΘ.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Βήκα (τερματοφύλακας, αρχηγός), Σηφακάκη, Μπασματζίδου, Θωμαδάκη, Σιδηροπούλου, Παρούση, Μουστάκη, Γουναρίδου, Πολυχρονιάδου, Καπόν, Κούρο, Αναστασιάδου Πηνελόπη, Κούσκουρα, Σελεμίδου, Αγαθαγγελίδου».

To Top