ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετραπλή ενίσχυση για το σκακιστικό τμήμα του Άρη

Πολλά υποσχόμενες είναι οι νέες μεταγραφές της σκακιστικής ομάδας του Άρη, που τα τελευταία χρόνια πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω κάθε φορά.

Συγκεκριμένα, ενόψει του διασυλλογικού πρωταθλήματος – και του Κυπέλλου Ελλάδος – που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα, η σκακιστική ομάδα των “κίτρινων” ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη των παρακάτω ισχυρών παικτών:

1) Σωτήρης Πορφυριάδης, FIDE μαιτρ, με πληθώρα διακρίσεων σε ομαδικούς και ατομικούς αγώνες εντός και εκτός συνόρων, μεταξύ των οποίων και η ισοπαλία με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Μπόρις Σπάσσκυ.

2) Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου, συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων νέων γυναικών, τον Ιούλιο σημείωσε πολύ καλή απόδοση στη γυναικεία σκακιέρα της α’ εθνικής, νικώντας, μεταξύ των άλλων, και την πολύ-πρωταθλήτρια Ελλάδας Αννα-Μαρία Μπότσαρη.

3) Κωνσταντίνος Τζιμούλιας, ταλαντούχος προέφηβος σε συνεχή ανοδική εξέλιξη.

4) Ελένη Κοκόνα, μια πολλά υποσχόμενη νεάνιδα από τα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής.

Επιπρόσθετα, παρέμεινε στην ομάδα ο 17χρονος Γιάννης Προκοπίου που στο ομαδικό πρωτάθλημα που έγινε την άνοιξη σημείωσε το καλύτερο ατομικό αποτέλεσμα.

Με την επανεμφάνιση του μαιτρ, Βασίλη Σταυρακάκη και του υποψήφιου μαιτρ, Τζάκου Μπαχάρ η ομάδα του Άρη θα εμφανιστεί ακόμη πιο ενισχυμένη, σε συνδυασμό και με την σαφή βελτίωση των παίδων που στελεχώνουν τις νεανικές και παιδικές σκακιέρες.

Με δεδομένη την ενίσχυση και των άλλων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, αναμένεται ότι όλοι -σχεδόν- οι αγώνες θα είναι εξαιρετικά αμφίρροποι χωρίς ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο στην Α’ εθνική.

To Top