ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσε προπονητή και η Καλλονή

Ανακοινώθηκε η μονιμοποίηση του Δημήτρη Γαβαλά στο τιμόνι της Καλλονής

«Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» στην Καλλονή, με τον Δημήτρη Γαβαλά και μονιμοποιείται και επίσημα στο πόστο του προπονητή. Ο 45χρονος τεχνικός εργαζόταν στην Κ19 και κλήθηκε να καλύψει το κενό στον πάγκο της πρώτης ομάδας των νησιωτών μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο Έλληνας τεχνικός σε δήλωσή του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Καλλονή να βρει τον δρόμο της.

«Είναι σημαντική για μένα η εμπιστοσύνη του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατό ώστε με πολλή δουλειά η ομάδα μας να βρει το δρόμο της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει πως προπονητής της ομάδας μας παραμένει ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Ο κ. Γαβαλάς υπηρετεί την Καλλονή μας εδώ και έξι περίπου χρόνια ως υπεύθυνος και προπονητής ακαδημιών και τμημάτων υποδομής, ενώ την περσινή σεζόν διετέλεσε συνεργάτης του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη.

Η προσφορά του από όλα τα πόστα κρίνεται σημαντική και απόλυτα επιτυχημένη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του».

To Top