ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαβαλάς: “Κάθε φορά που θα περνάμε το κατώφλι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άλκης θα είναι παρών”

Στο ματς της Κυριακής στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν βρέθηκαν μόνο φίλοι του Άρη αλλά και του Ολυμπιακού σε μια πρωτοβουλία των κιτρινόμαυρων να δώσει εισιτήρια σε όλους τους φιλοξενούμενους.

Έτσι λοιπόν σε μια γωνία του γηπέδου βρέθηκαν φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε “Άλκης παρών, 19 ετών”. Μία κίνηση που χειροκροτήθηκε απ’ όλο το γήπεδο.

Λίγες ώρες αργότερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

“Κάθε φορά που θα περνάμε το κατώφλι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άλκης θα είναι παρών.

Κάθε φορά που το χρονόμετρο θα δείχνει το 19ο λεπτό, όλοι με σεβασμό θα τον θυμούνται, οικοδεσπότες και φιλοξενούμενοι, με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα βγαλμένο μέσα από την ψυχή.

Και ο κόμπος στο λαιμό θα επιστρέφει. Είμαι βέβαιος, πως όσα χρόνια και αν περάσουν, για κάποιους αυτός ο κόμπος θα συνοδεύεται και με δάκρυα για το χαμό του Άλκη.

Το ίδιο ισχύει και για τα θύματα της θύρας 7 που «είχαν» μαζί τους οι φίλοι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όταν φώναξαν «αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε», οι φίλαθλοι του Άρη σηκώθηκαν από τη θέση τους και με ένα θερμό χειροκρότημα τίμησαν τη μνήμη τους.

Στιγμές από το ποδόσφαιρο που θέλουμε, με ποικιλία χρωμάτων στις εξέδρες και σεβασμό στον αντίπαλο”.

To Top