ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μπριχ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Ξανά σε αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ!

Ο Φέλιξ Μπριχ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη σε ένα ακόμα παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ με το τελευταίο να ήταν αυτό της 20ης Φεβρουαρίου 2022 με το σκορ να μένει στο 0-0. Ένα ματς ειδικών συνθηκών μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για έναν διαιτητή ειδικών αποστολών! Και για το λίγο αυτό προτιμήθηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας μιας και πρόκειται για ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση Ευρώπη για τους κιτρινόμαυρους του Χερμάν Μπούργος.

Ποιος όμως είναι ο 46χρονος διαιτητής από τη Γερμανία;

Από τα 18 του χρόνια ασχολήθηκε με τη διαιτησία. Ήταν διεθνής ρέφερι από το 2007 έως τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και με το Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ, αποχώρησε από το στερέωμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η UEFA τον «τίμησε» με τον ημιτελικό στο πρόσφατο Euro, Ιταλία – Ισπανία, το συνολικό 5ο ματς που σφύριξε, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο. Αποθεωτικά σχόλια από τον αγγλικό Τύπο, άμεσα συγχαρητήρια μετά τη λήξη του ματς από τον Τζιόρτζιο Κιελίνι. Καλύτερο φινάλε καριέρας δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Πέρυσι ορίστηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ενώ κάποτε βοήθησε Σαουδάραβες και Αιγύπτιους σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ αντίστοιχα.
Πάτησε τα 46 του χρόνια. Είναι πιο fit από ποτέ, λένε οι ανώτεροί του στην αντίστοιχη γερμανική ΚΕΔ. Δεν αντιδρά έντονα. Δεν κάνει… καραγκιοζιλίκια. Δεν θέλει να μπαίνει στο φως της δημοσιότητας. Ποτέ δεν είχε τέτοια… κουσούρια. Ακόμα κι’ όταν βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων. Αρέσκεται να παίρνει ακόμα και μη αρεστές αποφάσεις. Οι έδρες ανέκαθεν τις προσπερνούσε. Κάνει απλά τη δουλειά. Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Ζητάει συγγνώμη στο (σπάνιο) λάθος του. Συνομιλεί (όσο χρειάζεται) με τους ποδοσφαιριστές, αλλά η απόφασή του είναι αυτή. Και δεν αλλάζει.
To Top