Ανακοίνωσε τερματοφύλακα ο Λεβαδειακός

Δύο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (31/1) ο Λεβαδειακός, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον διεθνή Ούγγρο γκολκίπερ Νταβίντ Γκροφ και τον Αργεντίνο αμυντικό Γκονζάλο Παζ.

Την αρχή έκανε ο 33χρονος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια στην Ντέμπρετσεν, μετρώντας 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βοιωτικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Ούγγρου τερματοφύλακα Ντάβιντ Γκροφ ως το 2024.

Ο Ντάβιντ Γκροφ, με ύψος 1,93 μ., αγωνιζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στην πατρίδα του με την Ντέμπρετσεν, μετρώντας 46 εμφανίσεις.

Προηγουμένως φόρεσε επίσης τις φανέλες των Φερεντσβάρος, Χόνβεντ, Τσακβάρι, αλλά και των γερμανικών ΒΑΚ 07, Γκοσλάρερ SC. Νωρίτερα πέρασε για τρία χρόνια από την Αγγλία, αγωνιζόμενος με τις Γουόλσολ, Μάνσιλντ Τάουν και Νοτς Κάουντι, έχοντας κάνει τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει παραστάσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε προκριματικά Champions League και Europa League, ενώ έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 99. Ντάβιντ καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!».

Λίγη ώρα αργότερα η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού, Γκονζάλο Παζ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού αμυντικού Γκονζάλο Παζ ως το 2024.
Ο νέος παίκτης της ομάδας μας αγωνίζεται ως αριστερός κεντρικός αμυντικός και αριστερός μπακ, ενώ «κουβαλάει» σπουδαίες παραστάσεις, προερχόμενος από μία γεμάτη σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής με τη φανέλα της Barracas Central, μετρώντας 36 συμμετοχές.
Πρόκειται για αμυντικό που διακρίνεται για τον δυναμισμό του, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στις Sacachispas και Deportivo Armenio.
Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νo33.
Γκονζάλο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!».

To Top