ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καταπέλτης” ο Χρήστος Βελώνης: “Στήριξη στον Πάρντιου, ο Άρης πρέπει να φτιάξει ένα πλάνο” (audio)

Χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος ο Χρήστος Βελώνης μίλησε για τα όσα είδε με τα μάτια του και δεν πίστευε στο ματς ΑΕΚ – Άρης, έβγαλε πικρία για το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν κάποιον παίκτη από την ακαδημία του στην πρώτη ομάδα, ζήτησε την παραμονή του Πάρντιου και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Flash Radio 99.4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express”…

Για την παράβαση Αθανασιάδη και τα όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος: “Είναι παράβαση και κόκκινη κάρτα για το πέναλτι, αλλά έχω κουραστεί. Όλο κάτι μας φταίει. 100% πέναλτι. Ίσως ο κ. Μπαλτάκος να έπαιζε ποδόσφαιρο πριν το 50 γι’ αυτά που είπε. Τότε ίσχυε ο νόμος. Αυτά που έγραψαν δεν ισχύει κάτι. Οι σέντρες γίνονται για να βρουν τους επιθετικούς για να σκοράρουν. Δεν θέλω να ασχοληθώ με όσα λένε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι της ΕΠΟ. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Άρης ενοχλεί. Γίνονται πάρα πολλά… Πως να προστατέψουμε την ομάδα όταν δεν μπορεί να συνεννοηθεί κανείς στα ελληνικά; Έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες στον Άρη. Εμείς όταν παίζαμε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το γήπεδο”.

Για τις ακαδημίες: “Είναι δυνατόν να μην έχει ο Άρης ένα – δύο παιδιά από την ακαδημία του στην πρώτη ομάδα; Δεν υπάρχει πλάνο στην ομάδα. Ας βγει κάποιος να μας πει ότι υπάρχει πλάνο. Ας κάτσουν να συζητήσουν και να βγάλουν ένα πλάνο ώστε να βγουν πέντε – έξι παιδιά σε βάθος 10ετίας από την ακαδημία για την πρώτη ομάδα. Αν δεις τώρα τον Άρη με άριστα το 10 είναι όλοι τους στο 6. Δεν υπάρχει καθόλου ελληνικό στοιχείο στην πρώτη ομάδα”.

Για τον Άλαν Πάρντιου: “Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει να δούμε τι μπορεί να κάνει. Μια δήλωση που έκανε στο ματς μετά τη νίκη επί του Βόλου κέρδισε πόντους. Είναι προσγειωμένος. Αντιμετωπίζει καταστάσεις. Κάνουμε συνέχεια το ίδιο λάθος. Φταίνε οι παίκτες, διώχνουμε τους παίκτες. Φταίει ο προπονητής, διώχνουμε τον προπονητή. Πρέπει να τον εμπιστευτούμε. Η φανέλα είναι βαριά, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη. Πρέπει να του πεις πάρτο πάνω σου εμείς είμαστε εδώ”.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: “Δεν θα τον πω αποτυχημένο. Βγήκε μπροστά, πλήρωσε παλιές αμαρτίες του παρελθόντος, έχει κάνει πράγματα. Εγώ θέλω να βλέπω καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν έχουμε σχέδιο εδώ και τρία χρόνια. Δεν μιλάμε διοικητικά, ούτε μεταγραφικά, ούτε για τα διαρκείας. Δεν έχει βγει ένας να πει ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για φέτος και το τι θα κάνει τα επόμενα χρόνια. Καλό είναι που βγήκε και είπε ότι πάμε για το πρωτάθλημα αλλά μπορούμε;”.

Για την επόμενη μέρα του Άρη: “Ο Άρης θα είναι μέσα στα πλέι οφ. Λόγω πρεστίζ, λόγω συναισθήματος και φανέλας θα είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά το θέμα είναι ότι θα είμαστε φέτος πέμπτοι ή έκτοι. Δεν βλέπω κάτι άλλο. Η ομάδα δέχεται πόλεμο”.

To Top