Ανακοίνωση από το (νέο) CLUB 1914: “Πρέπει να ψηφίσουν χιλιάδες Αρειανοί και όχι 100-200 άτομα”!

Ένα νέο κλαμπ φίλων Άρη γεννιέται… Πρόκειται για το CLUB Α914, το οποίο έστειλε στο PRESSARIS την πρώτη του ανακοίνωση με αφορμή την κατάσταση στον Άρη.

Αναλυτικά όπως αναφέρει:

“Με μεγαλη περηφανια και με στοχο τη συσπειρωση του λαου του ΑΡΗ,το υπο ιδρυση CLUB 1914 ανακοινωνει:
Καλουμε ολους τους αρειανους σε γενικο ξεσηκωμο.
Απ όλα τα μερη της γης,από κάθε γωνια της Ελλαδας,από κάθε συνοικια της πολης μας,να συστρατευτουν γυρω από το μεγαλο ΑΡΗ, ειτε μεσω των υπαρχοντων συνδεσμων,ειτε δημιουργωντας κατι καινουργιο,ειτε μαζι μας,ώστε να απαιτησουμε την παραδειγματικη τιμωρια ΟΛΩΝ αυτων που ρημαξανε τη ζωη μας-την παραδειγματικη τιμωρια των εγκληματιων που παιξανε με τα ονειρα μας,μηπως και ηρεμησουν οι ψυχες των χιλιαδων αρειανων που εφυγαν περηφανοι και αυτοι τις ντροπιασανε.

Να συγχωρεσουμε πραγματικα οσα αδερφια μας,με γνωμονα την αγαπη τους για τον ΑΡΗ παρασυρθηκαν απ αυτά τα μιασματα.

Ολοι εμεις που αδιαφορησαμε ,φοβηθηκαμε,απομακρυνθηκαμε,βαρεθηκαμε(και φταιμε ολοι το ιδιο),πρεπει πλεον με τα ηδη υπαρχοντα δεδομενα,να ενεργοποιηθουμε με τη συμμετοχη μας στην Κ.Μ.Α και στον Α.Σ,ειτε εγκρινουμε την ως τωρα λειτουργια τους ειτε όχι,μιας και αποτελουν τα θεσμικα οργανα του συλλογου,που μεσω αυτων λαμβανονται οι αποφασεις.

Δεν είναι δυνατον να αποφασιζουν για την τυχη του τεραστιου ΑΡΗ 100-200 τυχαρπαστοι(επιτηδειοι),που μοναδικο σκοπο εχουν ειτε το οικονομικο κερδος ειτε την προσωπικη τους προβολη.

Εμεις ως CLUB ,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοικηση,να βρει νομικη φορμουλα ουτως ώστε να ψηφισουν χιλιαδες αρειανοι διασφαλιζοντας ετσι την ακεραιοτητα του συλλογου και σταματωντας τα εκαστοτε ορνεα απ την κατασπαραξη της σαρκας του μεγαλου ΑΡΗ
Αυτος είναι ο πραγματικος ΑΡΗΣ (για εμας)

Αυτος είναι ο ΑΡΗΣ που θελουμε ν αφησουμε στα παιδια μας.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ-ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΕΛΟΣ-ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ
ΥΓ. προς κάθε ενδιαφερομενο,ανοιξαμε και σας περιμενουμε…”

To Top