Τρεις νέες επιστολές για την ενδεχόμενη χορηγία: “Ας μαζέψουν 2.000.000 ευρώ όλοι αυτοί που αντιδρούν”

 Τρεις νέες επιστολές εστάλησαν στο PRESSARIS με αφορμή το θέμα της… χρυσής χορηγίας.

Αναλυτικά:

Ας μαζέψουν 2.000.000 ευρώ όλοι αυτοί που αντιδρούν

“Και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί όσον αφορά το θέμα της εταιρεία Ελληνικός Χρυσός! Είμαι 23 χρονών, έχω ζήσει και τους 3 υποβιβασμούς της ομάδας μας και από τίτλο ας μη το συζητάμε. Παρόλα αυτά ακολουθώ την ομάδα παντού.

Έχουμε φτάσει ΞΑΝΑ στο έσχατο σημείο και στα οικονομικά του συλλόγου αλλά και στη δυναμική μας σαν ομάδα. Προσωπικά ζω στη Χαλκιδική πολύ κοντά στα μεταλλεία. Όταν διαβάζω τις επιστολές για το ότι δεν πρέπει να εμπλακεί με τον Άρη μας τρελαίνομαι!! Είναι δυνατόν να γίνονται προσφυγές για 1000 ευρώ και να κόβεται το ρεύμα για άλλα τόσα και να βγαίνει ο οποιοσδήποτε που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ για το τι γίνεται στη συγκεκριμένη εταιρεία και να απαξιώνει τα λεφτά που θέλει να δώσει στην ομάδα?

Ας μαζέψουν 2.000.000 ευρω όλοι αυτοί που αντιδρούν με ενδεχόμενη εμπλοκή της εταιρείας και μετά θα μπορούν να μιλάνε! Όχι να καταστρέφεται η ομάδα και να νομίζουμε ότι μπορούμε να διαλέξουμε από ποιον θα δεχτούμε λεφτά και από ποιον όχι! Δυστυχώς αυτή η ‘περηφάνια’ θα μας φάει! Τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Δε ζούμε σε ρομαντικές εποχές που μετράει η περηφάνια και το τι έχει γίνει στο παρελθόν. Χωρίς λεφτά δε γίνεται τίποτα και δυστυχώς όσοι μας προσφέρουν λεφτά τους διώχνουμε. Ε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!”

Νίκος Ο.

 Γιατί τέτοια επιλεκτική ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ;

Ονομάζομαι Κοσμάς Παμπουκίδης ,είμαι κάτοικος του Ελευθερίου-Κορδελιού. Δίπλα ακριβώς από τα σπίτια μας βρίσκεται η ΕΚΟ η οποία επί σειρά ετών ρυπαίνει ασύστολα το περιβάλλον και αντί να περιορίσει τη δραστηριότητα της έχει προχωρήσει σε επέκταση των εγκαταστάσεων της και σε αύξηση των ρύπων που παράγει.

Πριν μερικά χρόνια η ομάδα μας είχε στη φανέλα της βασικό χορηγό την εταιρεία αυτή αλλά κανένας δεν μίλησε για το ματωμένο μαύρο χρυσό και ούτε μία φωνή ακούστηκε για τις καταστροφικές συνέπειες που προκαλεί στην ατμόσφαιρα μίας πυκνοκατοικημένης περιοχής η λειτουργία της ΕΚΟ. Γιατί τέτοια επιλεκτική ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ?

Μήπως υπάρχουν άλλα συμφέροντα ώστε μία επιχείρηση να θεωρείται ότι προκαλεί κακό στην κοινωνία και τα χρήματα που χορηγεί να είναι ανήθικα ??? Γνωρίζω καλά ότι η ΕΚΟ δίνει χορηγίες σε πάρα πολλούς συλλόγους των Δυτικών συνοικιών και ουδείς διαμαρτυρήθηκε …

Με εκτίμηση

Κοσμάς Παμπουκίδης”

Δεν ξεπουλιόμαστε για τίποτα

“Έξω από τον ΑΡΗ μας η Ελληνικός Χρυσός!!! Δεν θα συνδεθεί το όνομα του Συλλόγου με τη δηλητηρίαση και το θάνατο. Η ζωή και η ελευθερία πάνω από όλα!!!

Δεν ξεπουλιόμαστε για τίποτα, καλύτερα Β’ και Γ’ Εθνική παρά ο θάνατος του νερού, της γης και των ανθρώπων μας και μια ζωή με στίγμα. ΕΞΩ ΡΕ!!!

Σταύρος Παναγιωτίδης”

 

 

To Top