Ανακοίνωση ΑΣ: “Μας πίεσαν οι γονείς για τις αποδεσμεύσεις στο πόλο – Οι δηλώσεις Γράβαλου δεν τον τιμούν”

Aνακοίνωση για τη διάλυση του ιστορικού πόλο εξέδωσε ο ΑΣ Άρης, αλλά και για τον Γράβαλο.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διευκρινίζει για το τμήμα του πόλο πως οι αποδεσμεύσεις των αθλητών δόθηκαν μετά από μεγάλη πίεση των γονέων και ενώ έχει προηγηθεί σε παλιότερο Δ.Σ. η απόφαση να μην δοθούν δελτία αποδέσμευσης σε κανέναν αθλητή/τρια του συλλόγου.

Oυδέποτε ο Ερασιτέχνης είχε και έχει την διάθεση να διαλύει τμήματα παίρνοντας αποφάσεις σε μια νύχτα.

Κάποιοι καλοθελητές προσπαθούν και δημιουργούν εμπόδια στο τιτάνιο έργο που καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε και να δώσουμε λύσεις στην καθημερινότητα με απόλυτη υπευθυνότητα.

Οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι πως θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του τμήματος και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Για την περίπτωση του καταξιωμένου αθλητή μας Δημήτρη Γράβαλου οι δηλώσεις του δεν τιμούν ούτε τον ίδιο ούτε το Σύλλογο.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ του προεδρείου του Δ.Σ. του Συλλόγου  και του αθλητή μας παρουσία και του εφόρου του τμήματος στίβου. Συμφωνήσαμε να περιμένει έως και τη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου για να δοθεί λύση στο θέμα, η προθεσμία δεν τελείωσε αλλά ο ίδιος προχώρησε σε ατυχείς δηλώσεις.

Ο Α.Σ. αγαπάει και εκτιμάει όλους τους αθλητές του αλλά και αυτοί πρέπει να τιμούν και να δείχνουν έμπρακτα τον απαιτούμενο σεβασμό”

To Top