Κερκίδα με το όνομα του Κατσούλη στο γήπεδο το Ηροδότου

Στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς, Κωνσταντίνος Κατσούλης χτυπήθηκε θανάσιμα από οπαδούς του Ηροδότου, με τραγικό αποτέλεσμα στις 29 Σεπτεμβρίου να φύγει από τη ζωή ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας και «μάχης» για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραγικό αυτό περιστατικό θα μείνει βαθιά χαραγμένο στις μνήμες όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όπως φυσικά και σε εκείνη των ανθρώπων του κρητικού συλλόγου.

Η διοίκηση του Ηροδότου, μάλιστα, αποφάσισε να δώσει στη μεγάλη εξέδρα του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού το όνομα του Κωνσταντίνου Κατσούλη, όπως και να διοργανώσει φιλική αναμέτρηση όπου θα επισημοποιηθεί η ονοματοδοσία και τα έσοδα αυτής θα διατεθούν όπου υποδείξει η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου, κατά την συνεδρίαση της 6ης Οκτωβρίου 2014, αποφάσισε όπως:

Α) εις μνήμην του Κώστα Κατσούλη, την μεγάλη κερκίδα του σταδίου της Νέας Αλικαρνασσού, λάβει το όνομά του. Επισήμως αυτό θα γίνει με την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα του οποία τα έσοδα θα δοθούν καθ υπόδειξη της οικογένειας του άτυχου Κώστα , σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αναλόγως του αγωνιστικού προγράμματος της ομάδας

Β) Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε η δημιουργία μαθητικής κερκίδας στο στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού.

Για τον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

To Top