Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση!

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί δεδομένο πως έχει τα στοιχεία για να πάρει την άδεια στην έφεση!

Η ανακοίνωση: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ που αποκλείει τον Παναθηναϊκό από την αδειοδότηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Ο Παναθηναϊκός προσκόμισε στοιχεία μέχρι και τις προηγούμενες μέρες με τα οποία αποδεικνύεται η βιωσιμότητά του και αποτελούν εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του.

Η ΠΑΕ έχει κάνει τους τελευταίους μήνες όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως αυτές προβλέπονται από την ΟΥΕΦΑ και τα αρμόδια θεσμικά όργανα, προκειμένου να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο.

Η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προφανώς μένοντας στον τύπο, οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση για την οποία δεν γνωρίζουμε επακριβώς το σκεπτικό της. Ο Παναθηναϊκός είναι βέβαιος ότι με την έφεσή του θα δικαιωθεί από το δευτεροβάθμιο όργανο».

Στον Παναθηναϊκό είναι εκνευρισμένοι για την εξέλιξη αυτή και ζητούν να ανοιχθούν οι φάκελοι όλων των ομάδων για να διαπιστώσουν –όπως λένε – εάν όλες οι ΠΑΕ έχουν κριθεί με τα ίδια μέτρα και σταθμά.

Μάλιστα, στην ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα δικαίωμα που τους δίδεται από τους κανονισμούς ζητώντας από την ΕΠΟ να απαντήσει στο σχετικό αίτημα.

To Top