Η ΚΜΑ εγκαλεί τον Γεωργιάδη για τη συμπεριφορά του στο θέμα των εγγραφών!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινωνία Μελών κάνει γνωστό ότι εγκαλεί το μέλος του δ.σ. Κώστα Γεωργιάδη, ζητώντας εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, η οποία παρουσίασε ηθικό έλλειμμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ηθικοί λόγοι που αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο φορέας έχουν να κάνουν με το θέμα των εγγραφών. Η ΚΜΑ εξέδωσε ανακοίνωση μετά το σημερινό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, με τον αντιπρόεδρο Βασίλη Φουρλίγκα να εκτελεί χρέη προέδρου, λόγω της απουσίας του Πάνου Στεφανίδη στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το νέο ΔΣ της ΚΜΑ από την ημέρα της συγκρότησης σε σώμα αποφάσισε ομόφωνα στις επερχόμενες εκλογές για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να τηρήσει ουδέτερη στάση και να μην τοποθετηθεί υπέρ ή κατά κανενός υποψήφιου.

Για το λόγο αυτό και στην τελευταία ΓΣ, ομόφωνα και πάλι, αποφασίσαμε να απέχουμε από οποιαδήποτε ψηφοφορία τυχόν γινόταν για να μην επηρεάσουμε το σώμα της ΓΣ.

Η σημερινή ενέργεια του Αντιπροέδρου, υπεύθυνου επί νομικών θεμάτων, Κώστα Γεωργιάδη αν και καταστατικά θεωρείται νόμιμη, από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θεωρείται ηθικά κατακριτέα.

Για το λόγο αυτό ο κ. Κώστας Γεωργιάδης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ στην επόμενη συνεδρίαση”.

To Top