Ανακοίνωση-παρέμβαση του Άρη και καταγγελίες για αλλοίωση πρωταθλήματος

Με καυστική ανακοίνωση το ποδοσφαιρικό τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου καταγγέλλει τα όσα γίνονται στο πρωτάθλημα και μιλάει για αλλοίωση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

“Ανακοίνωση-Παρέμβαση

Αφορμή για τη σημερινή μας γραπτή παρέμβαση είναι η ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα μεταξύ των ομάδων του ΑΣ Βόλος 2004 και της ΑΕ Γλυφάδας. Μας προκαλεί εντύπωση το χρονικό σημείο της ανακοίνωσης της αναβολής, αλλά και ο νέος ορισμός του αγώνα στις 3/5.

Έχουμε δύο αποφάσεις, που δημιουργούν σαφή αλλοίωση του Πρωταθλήματος, αλλά και οικονομικά προβλήματα σε ομάδες, οι οποίες έχουν κάνει ήδη έξοδα για τη μετακίνηση της επόμενης αγωνιστικής.

Αξιότιμοι κύριοι, που έχετε τη δύναμη και την εξουσία να παίρνετε τις όποιες αποφάσεις, δε σκέφτεστε καθόλου αυτό το άθλημα; Ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει «κατακλυστεί» από σκάνδαλα πάσης φύσεως, δε γίνεται να προχωρήσει έτσι, αλλά πολύ περισσότερο δε μπορεί να προσελκύσει ανθρώπους, για να επενδύσουν σε αυτό.

Δεν έχει σημασία, αν αναφερόμαστε- διαμαρτυρόμαστε σήμερα για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ότι καθημερινά οι αποφάσεις, που λαμβάνουν κάποιοι στερούνται λογικής και πλήττουν την αξιοπιστία του χώρου.

Όταν σε όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα οι αγώνες των τελευταίων αγωνιστικών ορίζονται ίδια μέρα και ώρα, εδώ βλέπουμε «κάποιοι» να ορίζουν χωρίς λογική έναν αγώνα, ουσιαστικά μεταξύ δύο αγωνιστικών, με τις δύο ομάδες να πάνε να δώσουν τον αγώνα τους γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων.

Η αναβάθμιση του αθλήματος δε μπορεί να έρθει έτσι, και δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να κάνουν σκέψεις για «ύποπτα σενάρια» και σαφέστατα «συμφέροντα».

Με την παρούσα επιστολή, σας μεταφέρουμε τη λύπη μας για το πώς χειρίζεστε τα θέματα του γυναικείου ποδοσφαίρου και σας τονίζουμε ότι επιτέλους πρέπει να γίνει πράξη η ευχή «τα παιχνίδια να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στα σκοτεινά γραφεία».
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Η Διοίκηση του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος

του

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

To Top