Χτύπησε το… καμπανάκι: “Ποιο το νόημα αν δεν νικήσουμε ένα-ένα όλα τα παιχνίδια…”

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς με την τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες, από τους οποίους απαιτεί την ίδια προσήλωση στο στόχο όπως στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

“Ποιο το νόημα της νίκης με τον Πανσερραϊκό αν δεν κερδίσουμε ένα-ένα τα πέντε παιχνίδια που απομένουν; Το παιχνίδι της Κυριακής είναι εξίσου σημαντικό με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στους παίκτες του λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή απογευματινή προπόνηση.

Για την επίτευξη της νίκης πέρα από τακτική που θα χρησιμοποιηθεί από την τεχνική ηγεσία των κίτρινων απαραίτητο κρίνεται το πάθος και ο ζήλος που πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες του Άρη σε όλο το 90λεπτο, ώστε να φτάσουν στο έκτο σερί “τρίποντο”.

Ειδάλλως, με οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση και κυρίως αποτέλεσμα πάει χαμένη η προσπάθεια όλης της χρονιάς, αλλά κυρίως των τελευταίων αγωνιστικών όπου ο Άρης -παρά ελαχίστων περιπτώσεων- έχει δείξει ένα πολύ καλό και αποτελεσματικό στον αγωνιστικό χώρο πρόσωπο.

To Top