ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: “Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός”!

Aνακοίνωση για τον βανδαλισμό του μνημείου του Αλκη έβγαλε ο ΑΣ Άρης. Όπως αναφέραμε νωρίτερα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια ένοικος της πολυκατοικίας όπου στα σκαλοπάτια της ξεψύχησε ο άτυχος 19χρονος, έκανε κάτι που ούτε ο πιο νοσηρός νους δεν θα τολμούσε να φανταστεί. Βανδάλισε το μνημείο του Άλκη, κόβοντας με ψαλίδι κασκόλ του Άρη και άλλα αντικείμενα, ενώ πέταξαν στα σκουπίδια αφιερώματα που κατατέθηκαν από όλη την Ελλάδα!

Πιο αναλυτικά:

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου.

Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα «αποτελέσματα» αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα. Παρακαλούμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του συλλόγου, στο 2310 305402».

To Top