Ανακοίνωση του Aris Golden Club για την τιμητική διάκριση σε Παπαγεωργίου

Το Aris Golden Club ARIS εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας πως στις 28 Δεκέμβρη, στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, θα τιμηθεί ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Golden Club Aris, κατόπιν συνεννόησης με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ανακοινώνει και φέρει σε γνώση των φιλάθλων του ΑΡΗ και προς κάθε ενδιαφερόμενο, πως στις 28 Δεκεμβρίου 2013, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ομάδας μας με τον ΄Ικαρο Χαλκίδας, στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας 2013-2014, θα τιμήσει τον Βετεράνο καλαθοσφαιριστή του ΑΡΗ, ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για την πολυετή, πολυσχιδή, άοκνη και συνεχή προσφορά Του, στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΑΡΗ.

Ως ελάχιστη και συμβολική αναγνώριση της προσφοράς του παλαιμάχου αγωνιστικά, αλλά αξιόμαχου και αδιαλείπτως παρόντα σε κάθε δραστηριότητα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ,  το Golden Club Aris, με ομόφωνη απόφασή του, ανακοινώνει πως θα αποδώσει την ευαρέσκειά του και τον έπαινό του, προς τον καλαθοσφαιριστή της οικογένειας του ΑΡΗ. Στα πλαίσια της απόδοσης τιμών προς τον Χάρη Παπαγεωργίου, θα του απονεμηθεί, Τιμητικός Θυρεός μετά Διπλώματος Ευαρέσκειας, και θα ανακηρυχτεί, ως Επίτιμο Μέλος του Golden Club Aris.

Παρακαλούνται θερμά, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΡΗ, καθώς και το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης να προσέλθουν στις 28 Δεκεμβρίου 2013, στο γήπεδο του ΑΡΗ, «Nick Galis Hall», για να αποδώσουμε από κοινού, όλοι μαζί τις δέουσες τιμές στον βετεράνο αθλητή μας, ο οποίος αποτελεί σημαντικό παράγοντα της ιστορίας του ΑΡΗ και της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης».

To Top