Ανακοίνωση του Super 3 Μελισσοχωρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Super 3 Μελισσοχωρίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

Των Αιγών ο Αστήρ .

Ένα τεράστιο πλήγμα για τη Δημοκρατία στην χωρά που γεννήθηκε.

Σε ένα ευρύ πολιτικό φάσμα που έμεινε απαθές ,απλά να παρατηρεί τις εξελίξεις και να επισημαίνει αντιθέσεις χειρισμού . Στην εποχή της κοινωνικής αφαίμαξης ,ο διάλογος περισσεύει και η διαβούλευση γίνεται σε τηλεοπτικά πάνελ.

Λανθασμένη η χρονική συγκυρία , άτοπη και προσβλητική η συμφωνία. Θίγει αξίες, ιδανικά και μια ιστορία που βάφτηκε με αίμα, με το αίμα των προγονών μας . Επικροτείται η ειρήνη και η ευημερία των λαών, ενώ παράλληλα καλλιεργείται σκόπιμα και έντεχνα ο εθνικός διχασμός και η ακραία πόλωση.

Έχετε ως απώτερο σκοπό την αποδόμηση του κοινωνικού ιστού και την εθνική απαλλοτρίωση ως μέσο που θα σας συντηρήσει στην εξουσία δια βίου, εγκαθιστώντας ένα πολίτικο συνοθύλευμα ,πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία .

Το αδιανόητο μιας ψευδεπίγραφης εθνικής οντότητας με μελλοντικές επεκτατικές βλέψεις έγινε πράξη. Ούτε ο Γιοσιπ Μπροζ δεν θα τολμούσε να φανταστεί την άνευ ορών παράδοση.

Έτσι παράγεται η κοινωνική σηπεδόνα , διαβάλει ελίσσεται και μεταλλάσσεται.

Η διαύγεια της σκέψης, η τόσο δύσκολο να αποκτηθεί, μπορεί να εξαφανίζει το φόβο αλλά σε δεσμεύει. Σε δεσμεύει με την αλήθεια.

Παρά τις αλεπάλληλες κυβισθήσεις η αλήθεια θα λάμψει και το σκοτάδι θα γίνει φως!

Εμπρός Μακεδόνα ΑΡΗ !

Αρης Θρησκεία Μελισσοχωρι ΣΟΥΠΕΡ 3

To Top