ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματς… δίχως αύριο στα Πηγάδια, κρίνεται εν πολλοίς το μέλλον του φετινού Άρη! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη στην εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.  Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν σήμερα (PRESSARIS, 19:00, EΡΤ) την Ξάνθη, που διεκδικεί επίσης ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ήττα από τον Λεβαδειακό έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Άρη, που παίζει από εδώ και στο εξής με την πλάτη στον τοίχο με κάθε αρνητικό αποτέλεσμα, να τον αφήνει ακόμα πιο πίσω στη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά.

Αυτή τη στιγμή, η Ξάνθη βρίσκεται στην 6η θέση με 24 βαθμούς σε 17 αγώνες, τη στιγμή που ο Άρης είναι στο -1 από τους Θρακιώτες.

Ο Σάββας Παντελίδης που είδε τον εαυτό του… εκτός Άρη τα προηγούμενα 24ωρα, εν τέλει θα είναι στην άλλη άκρη του πάγκου των “κιτρινόμαυρων”, μετά από την αλλαγή απόφασης της διοίκησης των “κιτρινόμαυρων”. Ο 53χρονος κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμα ένα ματς τους Φραν Βέλεθ, Χαμζά Γιουνές και φυσικά τον Μπρούνο Γκάμα, που χάνει όλη τη χρονιά. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, χθες, ο Μάρτιν Τόνσο που είχε ενοχλήσεις στη γάμπα κι έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στη θρακική ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Γεώργιος Τάσης από την Ένωση Ηπείρου.Βοηθοί του θα είναι οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου) και Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου).

To Top