Ανακοίνωση των Ιερολοχιτών για τη πρεμιέρα του μπάσκετ και όχι μόνο…

Ανακοίνωση μέσω της οποίας προτρέπουν τα μέλη τους να βρεθούν την Δευτέρα στο Αλεξάνδρειο για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, αλλά και να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες.

Η ανακοίνωση: “Τη Δευτέρα στις 7μμ, ο Αυτοκράτορας ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα στο Ναό της λατρείας του, με πρώτη μάχη εναντίον των ματαιοπονούντων σφετεριστών του τίτλου του. Παραλάβαμε και διαθέτουμε τα εισιτήρια στην τιμή των 10€ για τα μέλη του Συνδέσμου. Η μάχη, όμως, είναι διαρκείας και πιστεύουμε ότι είναι προτιμότερο (για αυτό και καλούμε τα μέλη μας) να προμηθευτούμε, όσο περισσότεροι γίνεται και άμεσα, τα εισιτήρια διαρκείας των 50€ (θύρα 10) που θα εξασφαλίσουν και θα δηλώσουν την αδιάκοπη παρουσία μας και στήριξη στον ΑΡΗ μας για όλη τη χρονιά.

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά όπως έδειξαν και οι πρώτες μάχες για το κύπελλο αλλά ο Λαός του ΑΡΗ μπορεί να την κάνει ευκολότερη (κι αυτήν και τις επόμενες), βοηθώντας έμπρακτα την προσπάθεια εξόδου από τη μιζέρια, την απαξίωση και την οικονομική καταστροφή, στις οποίες καταδίκασε το ένδοξο τμήμα η εγκληματική ασυλία των διοικήσεων των τελευταίων χρόνων.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Breaking the rules since 1970”

To Top