Τα φώτα στην Ευρωλίγκα!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μία μέρα πριν την 3η αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 η Euroleague ανοίγει την αυλαία της με τον Ολυμπιακό απο ελληνικής πλευράς να υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ.

Με σημαντικό μειονέκτημα ξεκινά ο φετινός Ολυμπιακός, το ότι έχει χάσει τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού, μια και όλοι τον υπολογίζουν σοβαρά πλέον. Η Κάχα από την άλλη, έχει παιχνίδια στα πόδια της, ενώ είναι και αρκετά έμπειρη για να ανταπεξέλθει τα όποια προβλήματα. Θα κρατήσει στο ΣΕΦ, ενώ με τις ελλείψεις που έχει, θα κρατήσει και χαμηλά το σκορ. Εμείς θα πάμε με τη νίκη της Κάχα με πλεονέκτημα 8.5 πόντων σε απόδοση 1.85 στην William Hill και με Under 157.5 πόντους σε απόδοση 1.91 στην 10Bet.

Συνεχίζοντας βρίσκουμε στοιχηματικό ενδιαφέρον στον αγώνα Καντού – Ολύμπια Λουμπιάνας. Η Καντού δείχνει να έχει πιάσει καλό ρυθμό από νωρίς, οι παίκτες έχουν την απαραίτητη χημεία και η Καντού έχει τις δυνατότητες για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ειδικά όταν έχει απέναντι της μια ομάδα στα πρόθυρα διάλυσης και με τρανταχτές αδυναμίες, όλα προμηνύουν υγιεινό περίπατο. Πρότασή μας: Καντού -9.5 (1.85 888.com).

Τέλος και στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσέ – Κίμκι υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία. Η Φενέρ μπαίνει στη διοργάνωση, έχοντας και τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς, στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας. Οι πρεμιέρες στην Ευρωλίγκα όμως κρύβουν παγίδες, ειδικά όταν βρίσκεται απέναντι μια ομάδα όπως η «πονηρή» Κίμκι. Έχει καλό ρόστερ, αλλά και έναν πολύ καλό προπονητή, που μπορεί να την κρατήσει ανταγωνιστική στην Πόλη. Πρότασή μας: Κίμκι +8.5 (1.83 Bet365) & Over 151.5 (1.91 888.com).

Στο ποδόσφαιρο επιλέξαμε για την κατηγορία «Σύστημα» τρεις αγώνες σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 10€) και συνολικό ποντάρισμα 42.95€. Αναλυτικά οι αγώνες σε αποδόσεις της Bet365:

Σλοβακία – Καζακστάν Χ (4.33)

Ηρακλής Ψαχνών – Δόξα Δράμας Χ (3.10)

Σπορτ Ρεσίφε – Γκρέμιο Χ (3.20)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τένις, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top