ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοινώθηκε από την Άτλας ο Ματέο Γκαρσία (photo-videos)

Παίκτης της Μεξικάνικης Άτλας θεωρείται πλέον ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, αλλά και με βίντεο το οποίο περιλαμβάνει… αρκετό Άρη, η ομάδα του Μεξικού καλωσόρισε στις τάξεις της τον Ματέο Γκαρσία, με τον Αργεντίνο να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Los Zorros έχουν μια νέα ενίσχυση, τον Mateo García, ο οποίος έρχεται από τον Aris Salónica Fútbol Club of Greece. Ο καταγόμενος από την Κόρδοβα της Αργεντινής, γεννήθηκε το 1996 και έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 16 ετών στην πατρίδα του, με την ομάδα της Instituto Atlético Central de Córdoba.

Μετά από μια-δυο σεζόν με τους Albirrojos, στις οποίες έγινε βασικός και ξεχώρισε πάνω από τους συμπαίκτες του, ο Mateo μεταγράφηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στην Ισπανία, παίζοντας τη σεζόν 2017-2018 στη La Liga με την Club Deportivo Las Palmas. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα της La Furia Roja, έπαιξε για δύο ακόμη ομάδες: την Club Atlético Osasuna και την Agrupación Deportiva Alcorcón.

Η μεγάλη του εμφάνιση στο «Álcor» τον οδήγησε στην Ελλάδα με τον Άρη, όπου συνέχισε να επιδεικνύει τη σπουδαία του ποιότητα, λαμβάνοντας προτάσεις από διαφορετικές ομάδες στο τέλος της σεζόν 2018-2019. Ο Ματέο αποφάσισε να παίξει την επόμενη χρονιά για τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, μια ομάδα που οδήγησε για να κερδίσει τη Σούπερ Λιγκ της Σερβίας και να παίξει μαζί της το Champions League.

Μετά την παραμονή του εκεί, ο García επιστρέφει στον Άρη Θεσσαλονίκης. Μετά από τρία χρόνια ως σημείο αναφοράς για τον ελληνικό σύλλογο όπου έπαιξε περισσότερα από εκατό παιχνίδια, ο μέσος εντάσσεται στο Los Zorros ξεχωρίζοντας το ταλέντο του, την ταχύτητα με την μπάλα, την ντρίμπλα, την τόλμη και την εκρηκτικότητα”.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ματέο ανέφερε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, ξέρω ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, μια ομάδα που κερδίζει, θέλω να έρθω και να μπορέσω να προσαρμοστώ στην ομάδα και να ανταποκριθώ σε αυτό που ζητά και σημαίνει ο σύλλογος, για να πετύχω σημαντικά πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου μέλους του Συλλόγου.

«Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα αγάπης που έλαβα αυτές τις μέρες, από τότε που βγήκε η είδηση ​​ότι το θέμα προχωρούσε και ότι μπορεί να συμβεί. Είχα μιλήσει με τον εκπρόσωπό μου για αρκετές ημέρες, ανέφερα ότι ήθελα να συμβεί αυτό, ήταν μεγάλη επιθυμία να έρθω στον Atlas, οπότε πείτε στους φιλάθλους ότι θα δίνω πάντα το εκατό τοις εκατό μου, το καλύτερο, ότι αν πάμε μαζί, με την υποστήριξη των οπαδών συν εμάς στο γήπεδο δίνοντάς τα όλα, θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν».


To Top