Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γρηγορίου

Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι με κάθε επισημότητα ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τους Ηπειρώτες μετά την αποχώρηση του Θανάση Στάικου, έχοντας στόχο να απομακρύνει την ομάδα από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Stoiximan Super League, όπου βρίσκεται τώρα. Μάλιστα, έκανε ήδη την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«Έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Γνωρίζουμε πως η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά η πρόταση της οικογένειας Χριστοβασίλη όσο και η θέληση του κόσμου να βγει η ομάδα απο το αδιεξοδο μου έδωσαν την ώθηση να συμμετάσχω και όλοι μαζί ενωμένοι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Γρηγορίου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο τους ΠΑΣ στο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (21/1) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (15:00) για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1973 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στον Εθνικό Πειραιώς, στην ΑΕΛ, στην Ξάνθη, στη Νάουσα, στο Χαϊδάρι και στον Άγιο Δημήτριο.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από την ομάδα με την οποία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τον Άγιο Δημήτριο την σεζόν 2003-04. Τον Ιανουάριο του 2005 ανέλαβε προπονητής του Αθηναϊκού, με τον οποίο ολοκλήρωσε τη χρονιά 2004-05. Στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο του Φωστήρα Ταύρου (2005-2007) και από μία χρονιά στους Αιολικό Μυτιλήνης (2007-08), Π.Α.Σ Κόρινθο (2008-09), Εθνικό Πειραιώς (2009-10) και Δόξα Δράμας (2010-11).

Τον Ιανουάριο του 2012, ανέλαβε προπονητής του Πανσερραϊκού,[10] στον οποίο μέχρι το τέλος σεζόν 2012-13. Το καλοκαίρι του 2013 έγινε προπονητής της Κέρκυρας στην οποία παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Εκείνη την χρονιά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου από τον οποίο αποχώρησε το Νοέμβριο του 2016. Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στο Νησί των Φαιάκων για την Κέρκυρα και η παρουσία του εκεί τον έφερε ξανά στην Αθήνα, για λογαριασμό του Πανιωνίου. Στη Νέα Σμύρνη παρέμεινε για ένα χρόνο καθοδηγώντας τους Νεοσμυρνιώτες και στην Ευρώπη πριν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν 2017-18.

Το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΛ. Στην Λάρισα παρέμεινε μέχρι το Νοέμβριο του 2020, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου βρέθηκε στον πάγκο της Λαμίας μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2022. Τελευταία του δουλειά ο Ιωνικός τον οποίο ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2023.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας μετράει συνολικά 511 παρουσίες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες με τις 202 να είναι σε επίπεδο Super League. Παράλληλα έχει κοουτσάρει τόσο τον Πανιώνιο όσο και τον Ατρόμητο σε αγώνες για τα προκριματικά του Europa League.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Νίκος Παναγιωτάρας, ενώ μαζί με τον Μιχάλη Γρηγορίου το τεχνικό τιμ της ομάδας απαρτίζουν ο γυμναστής Γιάννης Γεωργιάδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Παγανιάς ο οποίος είχε βρεθεί ξανά στην ομάδα την σεζόν 2012-13, και ο Νίκος Ιωσηφίδης ο οποίος θα έχει τον ρόλο του αναλυτή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλωσορίζει το νέο προπονητή και το επιτελείο του στην οικογένεια του ΠΑΣ και τους εύχεται κάθε επιτυχία».

To Top