Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από τέσσερις μήνες

Θετικά για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είδε τον Ντε Μπρόινε να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από τέσσερις μήνες και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο είχε ξεκινήσει η τρέχουσα σεζόν για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έσκισε τον μηριαίο στον αγώνα κόντρα στη Μπέρνλι και υποβλήθηκε σε χειρουργείο που τον έθεσε νοκ-άουτ για το πρώτο μισό της σεζόν.

Τέσσερις μήνες ωστόσο μετά το σοβαρό τραυματισμό του ο Βέλγος επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του!

Όπως έγινε γνωστό ο 32χρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των Citizens στη Σαουδική Αραβία, αν και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο Μουντιάλ Συλλόγων παραμένουν αμυδρές.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η επιστροφή του πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ σε ένα σημείο που η Μάντσεστερ Σίτι προβληματίζει με τα τελευταία της αποτελέσματα και δεδομένα η επιστροφή του Βέλγου μπορεί να τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

To Top