ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκε το ταξίδι Γραμμένου στην Νιόν! Να μην… ξεχάσει την υπόθεση του Άρη

 Ο πρόεδρος της Βαγγέλης Γραμμένος αποφάσισε να ταξιδέψει την Πεμπτη (6/2) στη Νιόν της Ελβετίας. Προφανώς βρήκε… χρόνο μετά από τις συνεχείς «εξυγιαντικές» προσπάθειες του και όπως ανακοινώθηκε θα μεταβεί στην Ελβετία για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το… ταξιδάκι του Γραμμένου:

«Με τον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και με τα κορυφαία στελέχη της, θα συναντηθεί αύριο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στη Νιόν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Γραμμένος θα συνοδεύεται από τον ταμία της ομοσπονδίας κ. Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη. Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και όλες οι πρόσφατες εξελίξεις».

Φυσικά, όλος ο Άρης περιμένει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να έχει στην ατζέντα του και το θέμα του Άρη με την FIFA και το πώς θα μπορέσει και η UEFA να συνδράμει, ως μέλος της… αθλητικής Τρόικας και του μνημονίου στην επίλυση του προβλήματος. Προφανώς δεν θα το… ξεχάσει. Γιατί όταν γίνεται αναφορά στις πρόσφατες εξελίξεις, επιβάλλεται να τίθεται και το θέμα του Άρη.

To Top