ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιγμα στο… μέλλον! Στις προπονήσεις παιδιά της Κ19 και της Κ17 με απόφαση του Ένινγκ!

Μετά από απόφαση του Μίχαελ Ένινγκ και των συνεργατών του, καθώς και με την συμμετοχή και του Άγγελου Χαριστέα καταγράφεται στην πράξη το άνοιγμα και η αξιοποίηση του… μέλλοντος της ομάδας, καταγράφοντας και την φιλοσοφία της.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τι εννοούμε; Εκτός από τους νεαρούς που έχουν ήδη επαγγελματικό συμβόλαιο (Τσιλιγγίρης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλιδη, που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης μετά την εγχείρηση), στον προθάλαμο της μεγάλης ομάδας είναι και οι Σεγκέργκης, Μαρμαρίδης. Ο πρώτος μάλιστα υπολογιζόταν από τον Γερμανό τεχνικό κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά τα… τερτίπια της ΕΠΟ, του στέρησαν την έκδοση δελτίου, ενώ ο δεύτερος για να ενεργοποιηθεί απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα των τροφείων με την πρώτη του ομάδα, υπόθεση η οποία είναι σε καλό δρόμο.

Πέρα από αυτά τα παιδιά που προπονούνται μόνιμα με την πρώτη ομάδα, τον τελευταίο καιρό επιλέγονται κάθε εβδομάδα τρία διαφορετικά παιδιά από την Κ19 και κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, προκειμένου να υπάρχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για αυτούς, αλλά και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Η κίνηση αυτή έχει επεκταθεί και στην ομάδα Κ17 και κάθε εβδομάδα θα επιλέγεται και από εκεί ένας παίκτης (η αρχή έγινε σήμερα) και αυτό θα συνεχιστεί αυτό και το επόμενο διάστημα.

Είναι μια φιλοσοφία που θέλει να περάσει σε όλην την ομάδα ο Ένινγκ, προκειμένου να υπάρχει η όσο το δυνατόν πιο ομαλή ενσωμάτωση των νέων παιδιών στην μεγάλη ομάδα, αποκομίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις από την πρώτη ομάδα και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κάτι που σπάνια κάνουν ομάδες της Superleague 1…

To Top