Ανακοινώνει Έλληνα προπονητή ο Γραμμένος, φαβορί ο Αναστασιάδης

Οι τελευταίες χρονικά εξελίξεις θέλουν τον Μίκαελ Σκίμπε να «τελειώνει» άμεσα από την Εθνική, μετά και από ένα (πρώτο) ραντεβού με τον Γραμμένο. Η αποζημίωση και η ελληνική λύση που αναζητάτε ως αντί-Σκίμπε…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Δύο συσκέψεις έγιναν στην Θεσσαλονίκη για το θέμα του προπονητή και φαίνεται πως στην ΕΠΟ έχουν καταλήξει στον Έλληνα που θα είναι εκλεκτός, με τις ανακοινώσεις να γίνονται την Πέμπτη από τον ίδιο τον Γραμμένο.

Οι πληροφορίες που αναφέρει το gazzetta.gr αναφέρουν πως στις δύο συσκέψεις που έγιναν έπεσαν στο… τραπέζι περίπου 10 ονόματα Ελλήνων προπονητών.

Κάτι που επισημάνθηκε είναι ότι στην ΕΠΟ δεν θα ήθελαν να κάνουν κρούση σε προπονητή που εργάζεται σε σύλλογο για να μην διαταρχούν οι ισορροπίες και υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Ανάμεσα στα ονόματα ήταν και των Αναστασιάδη (είναι το φαβορί), Γρηγορίου, Αναστασίου, που έχουν τις αισθητές πιθανότητές τους να πάρουν το τελικό… χρίσμα στην ανακοίνωση του Βαγγέλη Γραμμένου, που θα γίνει την Πέμπτη. Κάποιες άλλες πηγές τους θέλουν ακόμα και να είναι τα ισχυρά φαβορί.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται υπάρχει οριστική απόφαση για τον Έλληνα τεχνικό που θα αναλάβει την Εθνική ομάδα και θα την γνωστοποιήσει ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά και το τυπικό πια σκέλος που θα δρομολογηθεί μέσω των διαδικασιών του Δ.Σ. της ΕΠΟ για τον Σκίμπε.

To Top