ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει αποστολή για Τούμπα ο Μάντζιος, στο μυαλό μόνο η 2η θέση στην κανονική διάρκεια!

Προετοιμασία… εξπρές του Άρη για το ντέρμπι της Τούμπας, που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την 2η θέση στην κανονική διάρκεια, μόλις δύο “στροφές” πριν το φινάλε.

Ο Άκης Μάντζιος έχει μόλις δύο 24ωρα στην διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα για το αυριανό ντέρμπι, έχοντας μάλιστα να διαχειριστεί και την μεγάλη απογοήτευση, από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Στο χθεσινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game, επιθετική τακτική και παιχνίδι κατοχής μπάλας) με τον Ματέο Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Χαβιέ Ματίγια να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Ισπανός θα είναι σίγουρα απών από τον αγώνα της Τούμπας, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και για τον Αργεντινό, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι απόλυτα υγιής στη δύσκολη συνέχεια, με τα πλέι οφ.

Ο προπονητής του Άρη θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή, δίχως να έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει, έχοντας ως μοναδικό στόχο, τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες του, η νίκη επί του ΠΑΟΚ!

To Top