ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης υποδέχεται τη Λάρισα με μοναδικό στόχο την πέμπτη νίκη και το… 2-0 (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Μάρτιος είναι γεμάτος από κρίσιμα παιχνίδια για τον Άρη, τα τέσσερα εξ αυτών στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο γίνεται σήμερα (17:00) στο Αλεξάνδρειο και είναι το πιο σημαντικό από όλα, διότι οι κίτρινοι φιλοξενούν τη Λάρισα με την οποία έχουν τις ίδιες νίκες.

Η 16η αγωνιστική της Basket League ίσως αποβεί η πιο καθοριστική για την ομάδα του Σάββα Καμπερίδη στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Με νίκη σήμερα απέναντι στη Λάρισα, οι κίτρινοι θα έχουν βάλει από πίσω τους δύο ομάδες (το Μεσολόγγι είναι η δεύτερη), υπερτερόντας σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μάλιστα με τη Λάρισα θα έχουν 2-0 νίκες και αυτό θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση τους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο, αλλά είναι και δύσκολο. Η Λάρισα είναι ομάδα που έχει ρόστερ με ποιότητα, αλλά δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα ομάδα. Προσπαθεί να καλύψει το κενό του Τζέιμς Γουέμπ που πήρε μεταγραφή στην Ισπανία, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά (Ρας, Μπράουν, Σμιθ) και σαφώς χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, ομαδικότητα και καθαρό μυαλό από την ομάδα του Καμπερίδη για να αποκτηθεί το πέμπτο φετινό ροζ φύλλο αγώνα.

Για τον Άρη είναι ένας από τους “τελικούς” που έχει ως το τέλος της κανονικής περιόδου και είναι από τα παιχνίδια που υπάρχει το ισχυρό… πρέπει της νίκης. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, ειδικά με έναν αντίπαλο που έχει τις ίδιες νίκες, τον ίδιο στόχο και έχει χάσει από τον Άρη στην έδρα του.

To Top