ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συζήτηση με τον Κουέστα, όλη η ομάδα στηρίζει τον Ισπανό

Ο Άρης πέρα από τον πικρό αποκλεισμό του έχει να διαχειριστεί και το θέμα του Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος αποτέλεσε τον μοιραίο παίκτη στον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Οι κιτρινόμαυροι έριξαν μεγάλο βάρος στην διαχείριση της επόμενης μέρας σε ότι αφορά τον Ισπανό γκολκίπερ. Ψυχολογικό ράκος ήταν ο Χουλιάν Κουέστα μετά το τέλος της ρεβάνς και το τραγικό λάθος που στοίχισε την πρόκριση. Δεν έμεινε όμως μόνος. Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή, οι κιτρινόμαυροι έχουν μπει στη διαδικασία της ψυχολογικής διαχείρισης του Κουέστα, μοιραίου παίκτη της βραδιάς. Με τις δηλώσεις του Ροζ, με τη δημόσια τοποθέτηση του Καρυπίδη αρχικά, αλλά και γενικότερα με τα όσα αναφέρουν άνθρωποι που είτε είναι μέσα στην ομάδα, είτε εκτός.

Πάντως, έγινε ήδη μια πρώτη συζήτηση με τον Ισπανό, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η όλη η ομάδα τον στηρίζει.

«Φυσικά μιλήσαμε, είναι ένας επαγγελματίας. Πρέπει να το ξεπεράσει. Αυτές είναι οι κακές στιγμές του ποδοσφαίρου. Εμείς οφείλουμε να τον στηρίξουμε, είμαστε μια καλή οικογένεια και στις καλές και στις κακές στιγμές. Όλη η ομάδα στηρίζει τον Χουλιάν» όπως σημείωσε στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, ενώ υπογράμμισε με έμφαση: «Γνωρίζω καλά την ομάδα, τα αποδυτήριά μου. Ό,τι κι αν πω τα λένε όλα οι εικόνες. Είμαστε και μεγάλη οικογένεια, υπάρχει ένα τρομερό κλίμα στα παιδιά. Αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο στις κακές στιγμές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες μου, θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Κυριακής».

To Top