ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος και αναχωρεί για τη νίκη στην Αθήνα ο Άρης!

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Άρης για τον αυριανό (23/01,17:15) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα, ώστε να αντιμετωπίσουν για την 18η αγωνιστική την ομάδα του Απόλλωνα.

Στόχος του Άκη Μάντζιου και των παικτών του, είναι το έκτο φετινό εκτός έδρας “τρίποντο”, έπειτα από αυτά σε Βόλο, ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό, Αγρίνιο, Λάρισα και Ηράκλειο.

Ο Χαβιέ Ματίγια (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα (ο Ισπανός μέσος θα δοκιμάσει σήμερανα προπονηθεί), ενώ ο Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος -να θυμίσουμε- δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος και αναχωρεί για Λαμία ο Άρης!

H προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με την Λαμία εκτός έδρας, ολοκληρώνεται σήμερα με την τελευταία προπόνηση, στο Νέο Ρύσιο.

Ο Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινώσει και την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην πόλη της Φθιώτιδας, για την έναρξη του δεύτερου γύρου!

Δεδομένη είναι η απουσία του Εμάνουελ Σάκιτς ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ εκτός θα μείνει -εκτός απροόπτου- ο Έργκυς Κάτσε, που δεν είναι πλήρως έτοιμος και θα προετοιμαστεί για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο μεσοβδόμαδα, την ερχόμενη Πέμπτη.

Όσον αφορά τον Τζίμι Τζέγκο, έχει τεθεί κανονικά στην διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

Στόχος αν μη τι άλλο, είναι να ξεκινήσει η ομάδα με το… δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο 2021, καθώς ο Γενάρης είναι εξαιρετικά δύσκολος μήνας, με συνεχόμενα ματς, ανά τρεις ημέρες για τους κιτρινόμαυρους!

To Top