ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Ιωνικό με στόχο να καλύψει την ήττα από τον Κολοσσό (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Ο Άρης ξεκινάει το 2021 με εκτός έδρας αποστολή, φιλοξενούμενος σήμερα (15:00) από τον Ιωνικό στη Νίκαια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι κίτρινοι έχουν σαφώς πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα που τους απέκλεισε στο Κύπελλο, όχι μόνο γιατί ο Σάββας Καμπερίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του για άλλο ένα παιχνίδι τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς, αλλά και γιατί ο Ιωνικός είναι σαφώς πιο καλή ομάδα από αυτή που παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν, ειδικότερα από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγέλου και σε αυτή προστέθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης από το Περιστέρι.

Ο Άρης, όμως, οφείλει να μπει και να κερδίσει με το υπάρχον ρόστερ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει καταρχήν να παίξει άμυνα και να ελέγξει αυτός τον ρυθμό. Οι κίτρινοι αν θέλουν να έχουν τύχη στον σημερινό αγώνα, καλούνται να ελαχιστοποιήσουν τα νεκρά διαστήματά τους και να έχουν όλους τους παίκτες τους πρωταγωνιστές αναλογικά με τον ρόλο τους και το χρόνο συμμετοχής τους.

Δε νοείται να μπορέσει να περάσει ο Άρης νικηφόρα από τη Νίκαια αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα ο Τσάλμερς ή ο Σούλερ ή ο Ντεκόζι ή αν δεν συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Κουζέλογλου ή αν δεν επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Φλιώνης.

Ο Άρης έχει την ευκαιρία να καλύψει άμεσα την ήττα από τον Κολοσσό στο Παλέ, παίρνοντας μια νίκη που θα του φανεί πολύ χρήσιμη στην “οικονομία” του πρωταθλήματος, αρκεί να παρουσιαστεί όπως ακριβώς πρέπει μέσα στο παρκέ.

To Top