ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοινώνει αποστολή ο Τερζής, έτοιμος για την 2η νίκη ο Άρης…

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει αύριο απέναντι στην ΑΕΛ ο Άρης, που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά το ντέρμπι της Τούμπας, αναζητώντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους εντός έδρας και συνολικά δεύτερη στο πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής.

Τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων ντέρμπι κρίθηκαν ικανοποιητικά, αν και η ομάδα του Τόλη Τερζή θα μπορούσε εκτός του Παναθηναϊκού να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ, αλλά μία ολιγωρία στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της στέρησε δύο σημαντικούς βαθμούς.

Πλέον, άπαντες είναι προσηλωμένοι στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ, που θα έρθει με ξεκάθαρο στόχο να “κλέψει” έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς της ομάδας, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την επόμενη αγωνιστική.

Mετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης, ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Εκτός “μάχης” θα είναι μόνο οι Χουλιάν Κουέστα (εγχειρίστηκε χθες, εκτός για τρεις μήνες) και ο τιμωρημένος γι αυτό το ματς, Λούκας Σάσα (αποβλήθηκε στην Τούμπα).

To Top