ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα δείχνουν πως έφτασε η ώρα του Ντουάρτε…

Οι μοναδικές εμφανίσεις του Λερίν Ντουάρτε με την φανέλα του Άρη, ήταν σε κάποια φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία, το φιλικό πρόβα τζενεράλε για την Ευρώπη με τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ορισμένα που ακολούθησαν στην συνέχεια. Σε επίσημο ματς, μέχρι στιγμής, ποτέ…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο 29χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στο επίσημο ντεμπούτο του αύριο με τα “κιτρινόμαυρα”, καθώς προορίζεται για αντικαταστάτης του τιμωρημένου, Λούκας Σάσα, στην μεσαία γραμμή του Άρη στην αναμέτρηση κόντρα στην Λάρισα.

Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής υπάρχει αυτή η σκέψη από τον Τόλη Τερζή, που τόσο για τον ίδιο τον Ολλανδό μέσο, όσο και τον Αμπού Μπα, που συνδιεκδικεί την θέση, είπε χθες: “Δουλεύουν καθημερινά πολύ καλά. Με προκαλούν… με την έννοια να τους δώσω χρόνο συμμετοχής και να καλύψουν τη θέση του Σάσα και νιώθω ότι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν”.

Ο Ολλανδός ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του Άρη, καθώς ήρθε στην Θεσσαλονίκη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους” για τα επόμενα τρία χρόνια με ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, ως προς το οικονομικό σκέλος.

Εν συνεχεία αποχώρησε για την πατρίδα του, συνέχισε τις διακοπές του, για να επιστρέψει όταν θα ξεκινούσε η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων”, λίγες μέρες αργότερα.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Ολλανδία, έδειξε πως χρειάζεται χρόνο, καθώς ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση.

Την ίδια εικόνα έδειξε και το επόμενο διάστημα, γι αυτό και ο Σάββας Παντελίδης δεν του έδωσε ποτέ κάποια ευκαιρία όσο ήταν στον πάγκο της ομάδας, κρίνοντας πως δεν ήταν έτοιμος.

Αγωνίστηκε μόνο σε κάποια φιλικά που έγιναν με Αγροτικό Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου πριν λίγες εβδομάδες.

Πλέον, εφόσον αύριο ξεκινήσει βασικός, είναι στα… πόδια του να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε αυτή την ομάδα, παρότι άργησε να είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά γι αυτό.

 

To Top